مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی به دلیل بیماری در ناجا

با سلام بنده کادر ناجا هستم و 12 سال سابقه دارم متاسفانه 3 بار از ناحیه کمر مورد جراحی قرار گرفتم میخواستم بدونم آیا بازنشست میشم؟
و اینکه بازنشستگی پزشکی با 30 روز حقوقه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت تشکیل گمیسیون پزشکی در یگان خدمتی واحراز ان بله

محمد آذرنژاد

جناب آقای محمد آذرنژاد :

با سلام در صورتی که هیتت پزشکی از کار افتادگی شما را تایید کنند امکانش هست

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
اگر جراحی شدن شما به واسطه‌ی انجام کار بوده یا مشمول معلولین حین خدمت و یا جانبازی خواهید شد . در غیر اینصورت خیر .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع مربوطه درخواست خود را پیگیری کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بازنشستگی که به شکل از کار افتادگی باشد مطابق قانون تامین اجتماعی محاسبه می گردد بستگی به میزان از کار افتادگی شما دارد. کمیسیون نظریه می دهد و همان ملاک هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح پیگیری کنید

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

سلام: نیاز به بررسی پرونده دارد، بنظر بتونید از کارافتادگی بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
در صورتی که هیات مذبور موضوع مربوطه را تایید نماید مورد پذیرش قرار می گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به میزان از کار افتادگی شما دارد. کمیسیون نظریه می دهد و همان ملاک هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید از کار افتادگی کلی شما در کمیسیون پزشکی احراز و اثبات گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

با سه بار جراحی امکان چنینی درخواستی وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال حقوقی نیست. لطفا از سازمان مربوطه سوال کنید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورتی که کمیسیون پزشکی از کارافتادگی شما را تایید نماید بله

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به نظر کمیسیون در خصوص از کارافتادگی دارد