مشاوره حقوقی رایگان - جرایم رایانه ای

شکایتی از بنده شده حدود سه سال پیش مدارک گم کرده بودم هیچ احضاریه ای دستن نرسیده دادگاه رای غیابی داده یه سال زندان و هفتاد چهار ضربه شلاق به خاطر توهین و افترا الان پرونده مختومه شده اما حسابم عام مسدوده چیکار کنم در ضمن شلاق و زندان تعزیزی می خوام بخرم راهنمایی میفرماید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید نسبت به دادنامه غیابی واخواهی کنید تا مجددا این بار حضوری به اتهام شما رسیدگی شود، ممکنه اصلا منع تعقیب برای شما صادر شود مشاوره بیشتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید نسبت به رای غیابی واخواهی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر شکایت شما به صورت قانونی تمام شده است می توانید از دادگاه نامه بگیرید و به بانک ارائه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده پیگیری کنید.