مشاوره حقوقی رایگان - ارث و وصیت نامه

با سلام. پدرم 13 ساله فوت کردند و اموالی از خودش به جا گذاشته . در این مدت اموال با توافق برادران و خواهران دست مادرم بوده. تا اینکه پارسال یکی از برادرم فوت کرده و صاحب همسر بوده و فرزندی نداشته است . و همسرش ادعای سهمش را از ارثی که از پدرم به برادرم می‌رسید رو کرده.پدرم در زمان حیاتش یک وصیت نامه نوشته و امضایش هم در زیر آن هست و چون سواد نداشته کسی دیگری برایش نوشته . همه بچه ها این وصیت نامه را قبول دارند غیر از همسر برادرم که فوت شده است . سوالم اینه که با این شرایط آیا وصیت نامه معتبر است یا رضایت همسر برادرم که فوت شده لازم است؟ و اینکه در صورت رضایت همه وراث ، برادری که فوت شده و دارای همسر هست رضایتش چگونه میباشد؟

پاسخ ها :

الهام  موسوي سهزابي

سرکار خانم الهام موسوي سهزابي :

«این مسئله نیاز به پاسخگویی و توضیح طولانی می باشد لطفا در صورت نیاز تماس بگیرید تا بطور دقیق مشاوره شوید

زهرا  عمادالاسلامي

سرکار خانم زهرا عمادالاسلامي :

بایستی نسبت به سهم الارث به همسر برادرتان پرداخت کنید وگرنه می تونه بره سهم الارث رو بابت مهریه و ارث توقیف کنه