مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام
خانومی هستم 30ساله. من 4سال پیش بعد از 5سال زندگی مشترک از همسر اولم جدا شدم بعد از 4سال بصورت سنتی و از طریق خواستگاری با یک آقایی که ادعا کردند از همسر اولشون با یک دختر بچه ی 11ساله جدا شدند و دختر پیش مادرش هست ازدواج کردم الان یکسال از ازدواج ما میگذره و من بعد مدت ها امسال عید فهمیدم همسرم زن اولش رو طلاق نداده و براشون خونه گرفته و اونجا رفت و آمد میکنه وقتی پرسیدم وقتی زن داشتی چطور با من ازدواج کردی گفت بخاطر اختلافایی که باهاش داشته از دادگاه حکم ازدواج مجدد رو گرفته و با من ازدواج کرده، از عید تا الان ما باهم به مشکل برخوردیم مدام باهم بحث میکنیم و من بخاطر دروغایی که بهم گفته بسیار داغونم و تصمیم به جدایی گرفتم سوالم اینه من از اول ازدواجم تا به الان حق خروج از خونه رو ندارم یعنی بخوام یه جفت جورابم بخرم باید با خودش برم و از طرف دیگه سه ماه و یک هفته س که باردارم الان با این وضع چطوری باید اقدام به طلاق بکنم؟ این دروغایی که بهم گفته و با دوز و کلک با من ازدواج کرده این کارش ماهیت دادگاهی داره میتونم از این بابت هم شکایت کنم؟ درضمن زن اولش نمیدونه ایشون ازدواج مجدد کرده و کلا شبا باهمیم و اونجا نمیره ولی روزا برا دیدنشون میره. امکان داره برم پیش خانوادم بچه دنیا بیاد بدم بهش بعد طلاق بگیرم؟ اگه بخوام بچم رو نگه دارم اونوقت باید چکار کنم؟ الان که باردارم آیا میتونم جدا بشم یا باید صبر کنم بعد فارغ شدنم؟ آیا میتونم مهریه م رو بگیرم و بچمم (فارغ از جنسیتش) خودم بزرگ کنم یا نه؟ لطفا راهنماییم کنید خیلی ممنونم ببخشید طولانی شد

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درطلاق به درخواست زن باید مواردعسروحرج یعنی علتی که باعث سختی ودشواری درادامه زندگی باشوهرتان شده رادردادگاه اثبات کنید درخواست طلاق ربطی به بارداری ندارد و حضانت اطفال هم تاسن هفت سالگی بامادراست

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما حتما با مشاورین روانشناس برای جداییتان صحبت کنید زیرا شما در دوران بارداری بسر میبرید و حساس شده اید آیا قبل از ازدواج شما هیچ تحقیقی نکرده اید راجع به طلاق و....