مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ثمن معامله

من یک باب مغازه از شخصی خریداری نمودم که بعد از مدت ها متوجه شدم در همان تاریخ خانم ایشان به عنوان مهریه مغازه را توقیف کرده است و بنده اعتراض ثالث گذاشتم و به پرونده ورود کردم که متاسفانه قاضی پرونده رای به صوری بودن قولنامه خرید بنده داد
و بعد از مدتی طی دادن اظهارنامه به فروشنده برای برگرداندن ثمن معامله اقدامی صورت نگرفت و بنده اقدام کردم به دادخواست مطالبه ثمن معامله الان که پرونده در دادگاه حقوقی در جریان هست متوجه شدم همان فروشنده که مغازه به من فروخته بود الان خودش مغازه رو اجاره داده است (در صورتی خانمش برای مهریه حکم گرفت) آیا این که ایشان خودش اجاره داده برای قاضی مشخص می‌کند که قولنامه قبل هم
صوری نبوده است و برای مطالبه ثمن معامله این اجاره نامه اثری دارد یا خیر ... در ضمن قاضی پرونده همان قاضی اعتراض ثالث می باشد ..
ممنون میشم راهنماییم کنید ..
در ضمن ثمن معامله 44سکه بوده و مابقی پول نقدی که خودش چندین مرحله اقرار کرده ثمن معامله رو گرفته

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
موضوع نیاز به گفتگوی بیشتر دارد تا بتوان ابعاد مختلف مسئله را بررسی کرد و پاسخ مناسب ارائه داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تاریخ قولنامه مشخص است و همچنین تاریخ توقیف اگر تاریخ توقیف بعد از معامله شما باشد دادگاه باید اعتراض ثالث اجرایی را قبول کند و حکم به رفع توقیف بده و اگر زن مدعی باشد معامله صوری بوده باید دادخواست ابطال معامله صوری بدهد که در این صورت دادگاه موضوع را بررسی می کند اگر معامله صوری باشد دادگاه حکم به ابطال معامله صوری می دهد
به هر حال اگر دادگاه معامله شما را باطل اعلام کند می تونید ثمن معامله را استرداد کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تاریخ توقیف بعد از معامله شما باشد دادگاه باید اعتراض ثالث اجرایی مطرح کنیدتا دادگاه حکم به رفع توقیف بده و اگر زن مدعی باشد معامله صوری بوده باید دادخواست ابطال معامله صوری بدهد که در این صورت دادگاه موضوع را بررسی می کند اگر معامله صوری باشد دادگاه حکم به ابطال معامله صوری می دهد اگر معامله باطل شود ثمن معامله از طرف شما قابل استرداد است