مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به عنف، قمه کشی، ایجاد مزاحمت ، فحاشی

با سلام خدمت اساتید و وکلای گرانقدر، دو روز پیش یک نفر که قبلا باهم کار میکردیم به همراه دو نفر از اراذل و اوباش از شهری که حدود صد کیلومتر با محل سکونت ما فاصله دارد ، به درب منزل ما آمده و به محض باز کردن درب توسط برادر بنده قصد به آدم ربایی وی با ماشین شیشه دودی گرفته ، پس از انجام این عمل قبیح و مجرمانه ! با داد فریاد برادرم، همسایه ها سپس بنده مطلع گشتم و به کمکش شتافتم ، پس از نجات وی از دست اراذل قصد زنگ زدن به فوریت 110 گرفتیم که مورد هجوم اراذل با گرز، چماق، چاقو و شمشیر قرار گرفتیم ، و برای جلوگیری از صدمات احتمالی به سمت خانه فرار کردیم به محض ورود به خانه خواستیم که درب حیاط رو ببندیم یکی از اراذل که به دنبال ما با شمشیر اومده بود پاش رولای در گذاشت ومانع بسته شدن در نمود و اون موقع مادر وخواهر بنده پشت در حیاط بودن که با حول دادن درب حیاط توسط اراذل موجب جراحت وکبودی فراوان برای ایشان گردیده و اراذل به داخل خانه راه پیدا کردند .سپس با هزار رنج و زحمت اونها رو بیرون کردیم . بعد از بیرون کردن آنها دوباره قفل وتجهیزات وشیشه در را شکستن ولی خوشبختانه به داخل راه پیدا نکردند سپس شروع به فحاشی و ناسزا و ایجاد رعب وحشت نمودند . لطف کنید راهنمایی بفرمایید ممنون.

پاسخ ها :

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام میتوانید از ایشان به جرم ضرب و جرح، توهین، تهدید و تخریب و... شکایت کنید،
پیشنهاد میشود،وکیل بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورارباید به 110 زنگ می زدید ، الان باید اولا استشهادیه تهیه کنید ، بعد اگر کسی از شما مجروح شده فورا به کلانتری برید جهت معرفی به پزشکی قانونی ، بعد از فردی که میشناسید بعلاوه چند نفر ناشناس همراه وی به دادسرا شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان شروع به آدم ربایی و نرود به عنف و تخریب و ضرب و شتم و توهین و فحاشی و تهدید شکایت کنید.
اگر فیلم دوربین مداربسته دارید می توانید ارائه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید شخص و یا توسط وکیل تحت عنوان ضرب و جرح و توهین شکایت نمایید می توانید تمام امور خود را به وکیل بسپارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

عنوان شروع به آدم ربایی و ورود به عنف و تخریب و ضرب و شتم و توهین و فحاشی و تهدید شکایت کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تحت عنوان توهین فحاشی وتهدید وضرب وجرح از ایشان شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود در خصوص فحاشی و ضرب و جرح و ورود به عنف را طرح کنید