مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر عایدی سرمایه (مهریه_پیش فروش)

برای سکه های پیش فروش شده مالیات بر عایدی سرمایه در نظر گرفته شده است؛

سئوال: اگر فردی سکه های پیش فروش شده را بعد از تحویل نفروشد و به صورت فیزیکی به عنوان مهریه به همسرش بدهد، آیا باز هم مشمول مالیات برعایدی سرمایه می باشد؟

اگر جواب فوق منفی است ...برای عدم پرداخت مالیات چطور باید اقدام کند؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

با ارایه مدارک به اداره مالیات و صوری نبودن آن؛ مالیات تعلق نمیگره