مشاوره حقوقی رایگان - تعداد سکه مهریه

سلام
مهریه زوجه 600 سکه تمام بهار آزادی عندالمطالبه هست. چه تعداد از این سکه طبق قانون جدید قابل دریافت می باشد . 110 سکه یا بیشتر؟

پاسخ ها :

محمدرضا کریمی

محمدرضا کریمی :

تمام 600 سکه قابل مطالبه است . اما بیش از 110 سکه امکان جلب وجود ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کل مهریه را می توانید به اجرا بگذارید ولیکن قانون حمایت خانواده تا 110 سکه حکم جلب صادر خواهد شد

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

تمام سکه ها قابل مطالبه است اما تا 110 سکه امکان جلب وجود دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

تمام 600سکه قابل مطالبه هست ،ولی تا110سکه امکان جلب وجوددارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

تمام سکه ها قابل مطالبه است فراتر از 110 سکه صمانت اجرای زندان منتفی است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تمام مهریه قابل مطالبه است اما برای تا 110 سکه امکان جلب است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تمام مهریه قابل وصول است فقط بالاتر از 110امکان جلب نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
کل مهریه قابل مطالبه می باشداما تا 110‌حکم جلب داده خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کل مهریه قابل مطالبه است