مشاوره حقوقی رایگان - برکناری دهیار

سلام اینجانب دهیار روستایی هستم با سابقه 9 سال دهیاری، شورای روستا قصد بر کناری اینجانب را دارد لطفا راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام علت برکناری و تصمیم شورا را توضیح نداده اید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت عدم ارائه دلیل جهت برکناری شما می توان به دیوان عدالت اداری از تصمیم شورا اعتراض و شکایت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین دهیار در روستا ها با شورا است همانطور که در شهر ها شهردار را شورا ها انتخاب می کنند.
حتی اگر بیست سال هم سابقه دهیاری داشته باشید شورا این حق را دارند که شما را برکنار و شخص دیگری را به عنوان دهیار انتخاب کنند و شما حق اعتراض ندارید حتی اگر کل مردم روستا از شما راضی باشند.