مشاوره حقوقی رایگان - تمدید شفاهی قرارداد اجاره

سلام وقت بخیر
مالک یک واحد آپارتمان در پرند هستم
سال اول قرارداد اجاره در بنگاه تنظیم و به امضای من بعنوان موجر و امضای مستاجر رسید
سال دوم تمدید قرارداد بصورت شفاهی انجام شد
لکن از همان ابتدای تمدید تاکنون که یازده ماه گذشته است ، مستاجر هیچ گونه کرایه ای پرداخت نکرده است
آیا میتوانم با حکم خلع ید یا دستور تخلیه مستاجر را وادار به تخلیه ی آپارتمان نمایم ؟؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، دادخواست دستور تخلیه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ایشان مستاجر شماست را به صورت قانونی در ابتدا آنجا سکونت داشته شما درخواست تخلیه بدهید