مشاوره حقوقی رایگان - کپی برابر اصل صلح نامه

سلام وقت بخیر. بنده ی زمین از شخصی خریدم که زمین مشکل داشت و من بعد از اینکه شکایت کردم طرف آمد و ی چک ب من داد و ی صلح نامه از من گرفت بعد از گذشت س روز و پاس نشدن چک من رفتم چک رو بهش دادم و صلح نامه رو ازش گرفتم حالا فهمیدم رفته از اون صلح نامه کپی برابر اصل گرفته آیا این کپی برابر اصل وجهه قانونی داره درصورتی ک اصلش رو من معدوم کردم آیا من دیگر نمیتوانم شکایت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر کپی برابر اصل قابل استناد نیست
و در دادگاه می توانید صلحنامه را انکار کنید.

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، در صورتی که صلح نامه در دفترخانه تنظیم شده باشد ، معدوم نمودن اصل سند بی فایده است و ضمنا برگشت چک به نام شما در صورتیکه در صلح نامه ( عادی) شماره چک ذکر شده باشد میتوانید اماره ای علیه شما در صورت طرح دعوی از سوی ایشان باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر کپی برابر اصل قابل استناد نیست