مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خسارت خودرو

سلام وقت بخیر بنده‌ یک کارمندم من خودرو پژو 405 مدل 97 این ماشین 5 ماه پیش خریده بودم به دلایل مالی آخر اردیبهشت فروختم خریدار اول درنقش مصرف کننده با دوستش آمدن در بازار خودرو شهرمون یکم صحبت کردن بعد زد سر ماشین من بعد بحث کردن تخفیف بده بعد فهمیدم 20 میلیون زیر قیمت خریدن و بهشون هم گفتم ماشین واشر سرسیلندر ضعیف هست باید تعویض بشه قبول کردن خودشون تعویض کنن خلاصه رفتیم نمایشگاه فهمیدم دلال هستند رفیقشم نمایشگاه
دار هستند خودشون خبره کار بودن ماشین کارشناسی کردن فنی ماشین رنگ شاسی همه چیز چک کردن گفتند بریم قولنامه بنویسم مبایعه نامه نوشتن ذکر شد داخل قولنامه ماشین به رویت کامل خریدار در آمد به شرط بی رنگ شاسی سالم کیلومتر هم ثبت نکردن تحویل شون دادم گفتند‌ وکالت 40 روز کاری بده اول قبول نکردم بعد مجبورشدم بدم حالا بعد 23 روز گذشته ماشین من رو فروختن به کسی دیگه زنگ زدن به من میگن ماشین کارکرد کیلومتر دستکاری شده و کاتالیزور اگزوز خودرو خالی شده اون‌شخصی فروختن فهمیده بهشون گفتم آقا من اصلا اطلاعی از این موضوع نداشتم فروختم من هم دست نزدم من همینطوری 5 ماه پیش خریدم همینطوری تحویل شما دادم نه باید خسارت بدی تهدید میکنن شکایت می کنیم تهمت هم میزنن خودت این کار کردی گفتم من این کار نکردم که بخوام واسه خودم مشکل قضایی درست کنم برید شکایت کنید من 23 روزه ماشین فروختم کجا بدونم این مشکلات داشته خودتون کارشناسی کردین تعویض پلاک هم نکردن وکالت همه چند روز دیگه تمام میشه و هنوز پلاک من رو ماشین حالا دادخواست تامین دادن شورای حل اختلاف با جلب نظر کارشناس من بخدا به قرآن دست نزدم به این‌چیزا ها لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم با تشکر

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، نظر به اینکه مالک فعلی خودرو شکایت نموده اند و قرار تامین دلیل صادره شده است ، کارشناس بررسی و اعلام نظر خواهد کرد. در هر صورت شما طبق مبایعه نامه خودرو را به دست اول با شرایط اعلامی فروخته اید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد بهتر است جهت راهنمایی با وکلا سایت تماس بگیرید