مشاوره حقوقی رایگان - تهمت زدن كه به ماشينشان خسارت وارد كردم

سلام
منزل ما شمالي جنوبي هست كه پاركينگ ما در قسمت شمالي همسايه روبه روي هست . ايشون ماشينشونو روبرو درب پاركينگ ما پارك ميكنند به صورتي كه براي خروج از پاركينگ بايد چند بار جلو عقب بروم تا ماشين بدون برخورد از پاركينگ خارج شود . چند روز پيش دو طرف كوچه ماشين پارك بود به صورتي كه براي خروج بايد خيلي جلو عقب ميرفتم چون هم جلو سمت راست هم سمت چپ هم عقب ماشين همسايه پارك بود همسايه روبرو اومدن بيرون ديدن سخت جابجايي ولي من با زحمت ماشينو خارج كردم ايشون بعد دو روز اومدن درب منزل ما و مدعي شدن من به ماشينشون خسارت وارد كردم در صورتي كه اون قسمت ماشين قبلا تصادف كرده بوده و ايشون گفتن شكايت كردن ميخواستم بدونم ميتوانند بدون داشتن مدرك از من شكايت كنند و اينكه ايشون به من تهمت زدن من بايد در حال حاضر چكار كنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام با دلیل محکمه پسند باید ادعای خود را ثابت کنند ممکنه پرونده ارجاع شود به کارشناس