مشاوره حقوقی رایگان - عضویت در شرکت های هرمی

با عرض سلام بنده به دلیل عضویت در یک شرکت هرمی به شش ماه حبس تعزیری محکوم شدم یکی از شاکی ها رضایت دادن و الان یک شاکی مونده درخواست تجدید نظر دادم هنوز دادگاه تجدید نظر برگزار نشده آیا راهی هست که زندان نرم و تبدیل به جزای نقدی بشه؟ سابقه کیفری ندارم اولین بارمه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و لایحه شما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه تجدیدنظر می توانید درخواست تعلیق اجرای مجازات بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید درخواست تعلیق اجرای مجازات بدهید