مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام بنده در سال 87 بابت فعالیت در شرکتهای هرمی به دادسرای ماکو احضار شدم و طی سه مرحله دادرسی به بنده 8 ماه حبس دادند و با قرار وثیقه 8 میلیون تومانی آزاد شدم اخیرا بعد از 10 سال سه حساب من را مسدود کرده اند و ماشین بنده را حکم توقیف دادند در صورتی که من یک بار وثیقه را سپرده ام. بنده ساکن تهران هستم. با تشکر

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

سلام بعدازقطعیت رای شمامیبایست جهت اجرای مجازات حاضرمیشدید درحال حاضرعلاوه برتوقیف وثیقه حکم جلب شماهم صادر میشود