مشاوره حقوقی رایگان - بردن جوان ها در شرکت های هرمی گل کوئست

سلام الان 9 ماهه داداشم به ما گفته گرگان سرکارم 30 میلیون از ما گرفت گفت میخوام خونه رهن کنم گرگان اصلا خونه ای در کار نبوده بعد 9 ماه ما فهمیدبم که تهرانه دروغ گفته بعد حرف زدناش کلا مشکوکه میگه انقدر به من زنگ نزنید بعد گفت من حالا حالا ها نمیام کلا اخلاقش عوض شده نامزدم داره قرار بوده عقد کنم عی هر سری بش میگیم میگه بعدا میام
بعد تموم حرفاش خیلی بلند پروازیه میگه فقط به جاهای بالا میخوام برسم بعد میگه هیچ کس اعتماد ندارم . بعد میدونیم کدوم شهره فهمیدیم خودمون ولی ادرس دقیق نمیدونیم
به نظر شما ما باید چه کار کنیم به چه مرکزی مراجعه کنیم از شما تقاضای کمک داریم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

تنها اقدام ، اعلام مفقودی ایشان و اطلاع به پلیس است.