مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

سلام خسته نباشید من ی پرونده داشتم که شوهر کتکم زده بود و شکستگی دست داشتم تو دادگاه قرار نهایی اومد و محکوم شد به پرداخت دیه و 6ماه حبش درجه ششم اعتراض زد و به مرحله تجدید نظر رفت اونموقع من به خاطر دختر دو سالم رضایت دادم و گفتم که شوهرم کتکم نزده که حبس نره اما الان دوباره کتکم زده ایا میتونم رضایتمو پس بگیرم و اینکه بگم تحت فشار بودم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر درخواست ترک تعقیب داده باشید بله

یک وکیل

شکایت مجدد ضرب و شتم جدید و تهدید و توضیح داده شود در اثر تهدید اقدام به دادن رضایت نموده اید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید دوباره شکایت مجدد برای مورد جدید کنید و در جلسه دادگاه علت رضایت قبلی خود را مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به متن رضایت دارد
رجوع از رضایت مسموع نیست اگر منجز باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بابت کتک کاری جدید شما می توانید مجدد شکایت کنید و در شعبه می توانید اعلام کنید که قبلا نیز اینکار را کرده است.
پیگیری پرونده قبلی ممکن نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد