مشاوره حقوقی رایگان - مشکل خانوادگی

پدر میتواند به راحتی زن و بچه هاش طلاق بده؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید نفقه بچه ها را بدهد و برای طلاق هم حقوق مالی زن را بدهد

یک وکیل

طبق ماده 1133قانون مدنی مرد میتواند همسر خود را طلاق دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زن بله اما بچه ها تحت کفالت پدر هستند و نفقه بر عهده وی است مگر در شرایط خاص

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن را می توان طلاق داد
فرزندان را اگر ترک کرد یا از منزل بیرون کرد فرزندان می توانند نفقه خود را مطالبه کنند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مرد میتواند زن خود را طلاق بدهد ولی باید ابتدا حقوق مالی او از جمله مهریه را یکجا پرداخت کند