مشاوره حقوقی رایگان - تعداد نفرات مستاجر

سلام مدت یک ماه است که پدر و مادر من یک اپارتمان را رهن کردند و در قرارداد تعداد 3 نفر ثبت شده برادرم با ما زندگی نمیکرد اما الان برگشته و نمیتونیم بگیم که از خونه بره مالک متوجه شده و میخواد که اجاره دریافت کنه یا تخلیه کنیم ایا میتواند چنین کاری کند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام اگر دادخواست تخلیه داد میگید برادر به عنوان مهمان ی مدتی هست .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در شرایط اجاره نامه آمده که به سه نفر اجاره داده شده موجر حق فسخ دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در اجاره نامه آمده که به سه نفر اجاره داده شده موجر حق فسخ دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به سرعت نمیتواند دستور تخلیه بگیرد