مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد توسط مالک

سلام
بعد دو ماه از اجاره اپارتمان فهمیدیم مستاجر به جای 2 نفر 4نفر ( مستاجر خانواده همسرش ) هستند ایا میشه قرارداد رو فسخ کرد
به مستاجر گفتیم قبول نمیکنه میگه اینا مهمان هستند برین ثابت کنین چجوری میشه ثابت کرد و اپارتمان دو واحدیه یه طبقه رو مالک یه طبقه مستاجر

پاسخ ها :

امير ارسلان  خوبياري

امير ارسلان خوبياري :

استان :

سلام:معمولا در چنین مواردی با وجودشرط فسخ درقرارداد اجاره ،شمامیتوانیدبا استشهادیه محلی و همچنین تحقیقات محلی تا حدودی ادعای خودتان را به اثبات برسانید ودرنهایت این شما هستید که بایستی ادعایتان را برای قاضی به اثبات برسانید

مريم نيلفروشان دردشتی

سرکار خانم مريم نيلفروشان دردشتی :

اگر در داخل قرارداد اجاره تعداد نفرات صراحتا ذکر شده باشه و جزو شروط قرارداد بوده باشه به نظر میرسه بدوا با انجام تامین دلیل با حضور کارشناس تعداد نفرات را مشخص کنید و سپس به استناد شرط تعداد نفرات در قرارداد نسبت به تخلیه و فسخ اجاره اقدام کنید.اما در صورتی که در خصوص نفرات قرارداد اجاره شما مسکوت باشه نمیتونید کاری کنید.در مجموع به نظر من اثبات این قضیه که چه تعداد در منزل سکونت دارن کار بسیار پیچیده ای هست