مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه اسم مادر متوفی در شناسنامه

پدرم11فروردین1401فوت کردند،برای کارهای انحصار وراثت به مشکل خوردیم اسم مادرپدرم داخل شناسنامه اش اعظم ثبت کردند،ولی درگواهی فوت مادرش عظمت ثبت شده،درحالی که توسیستم عظمت ثبت شده.پدرم صادره اززنجان هست،میشه بیزحمت یه راهنمایی کنیدکه چیکارکنیم چون زمانی نداریم. باید اثبات کنیم نسبت پدر و مادریشون رو

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

سلام
از طریق اداره ثبت احوال محل فوت پدرتان،درخواست اصلاح بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، از طریق اداره ثبت احوال محل فوت پدرتان،درخواست اصلاح بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق اداره ثبت احوال محل فوت پدرتان،درخواست اصلاح بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق ثبت احوال جهت اصلاح آن پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید به اداره ثبت احوال محل فوت پدر محترمتان مراجعه نمایید و از آنجا کار را جهت اصلاح درخواست نمایید