مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برادر همسر به دلیل دخالت در زندگی

برادر همسرم همسر و دخترم را برده و جداگانه منزل اجاره کرده بنده که اجاره نامه را به نام همسرم کرده بودم منزل قبلی را تخلیه کرده و با همان مبلغ در جای دیگری بنا خودش اجاره کرده من و پسرم العان در پارک زندگی میکنیم بعد از 8ماه توانستم زن و دخترم را ببینم و ریشسفیدی ما را اشتی داد و دست نوشتی به امضای همسرم رسید که برادرم حق دخالت در زندگی ما را ندارد امروز که رفتیم همان برادر مانع شد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر همسرتان با شما مشکلی نداشته باشد برادرش نمی تواند در زندگی شما دخالت کند و اگر همسرتون نخواد برادرش دخالت نمیکنه.
شکایت از برادر زنتون نتیجه ای نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متاسفانه شکایت از برادر همسرتون فایده ای ندارد