مشاوره حقوقی رایگان - ناسازگاری

سلام و خسته نباشید
من پارسال 1401/04/27 با یه دختری عقد کردم از اول زندگی من و ایشون پدر مادر و خانواده زنم دخالتهای پی در پی داشتن و هرچقدر به مشاور رفتم و گفتم که حرفای زندگیتو پخش نکن ولی نتونست و فقط خانواده ش رو دخیل کرد تو زندگیمون پدرش
قرار گذاشتن با پدرم28 شهریور ماه امسال ازدواج کنیم و بریم سر خونه زندگیمون
جهازیه رو اوردن ولی بعد از چیدن جهازیه دعوایی سر اینکه اتاق چرا موکت نداره را انداختن و همه چی رو بهم زدن و زنم با خانواده ش از خونه زدن بیرون
پدرش الان زنگ میزنه که من وسایلم رو میارم ببرم همان جهازیه ها رو
باتوجه به اینکه بنده تک فرزند میباشم و پیش پدرم سکونت دارم ساختمان آپارتمانی میباشد طبقه دوم آپارتمان زندگی میکنم خانواده دختر قصد دارند من مستقل زندگی کنم ولی نمیتوانند رک بگویند.
الان از اساتید عزیز میخام راهنمایی کنن که با وجود گذشت بیش از یک و نیم سال و به هم زدن ازدواج از طرف خانواده دختره من چجوری میتونم ضرر زیان بگیرم،؟
یا چجوری میتونم زنم رو از این خانواده شون جدا کنم؟؟؟
اینم بگم زنم باکره نیست و با رضایت خودش رابطه جنسی داشتیم.
پارسال یه دعوایی بینمون شده بود اقدام به خودکشی نموده بود.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ضرر و زیان قابل مطالبه نیست.
دادخواست الزام به تمکین از طریق دفاتر خدمات قضایی

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما باید برای خانمی که به عقد شما در امده یک اظهارنامه تمکین بدهید سپس دادخواست تمکین دهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

فقط میتوانید اظهارنامه تمکین ودادخواست تمکین بدهید.اموال شمادرمعرض توقیف بابت مهریه هست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت مهیا بودن منزل مستقل و اثاث البیت میتوانید تمکین دهید ولی بهتر است با مذاکره و دوستانه خل و فصل نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

با سلام، پیشنهاد می گردد ابتدا موضوع از طریق مشاوره حل شود، در صورت ناسازگاری طرح دعوی تمکین نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و بنابر نظر دكتر بابائي كلا قيد اين ازدواج و وصلت را بزنيد
و با توافق جدا شويد زيرا عواقب بدتري با عنايت به مشكلات و عدم تطابق وضعيت طرفين خواهيد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به مشاور خانواده مراجعه کنید....

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست الزام به تمکین را درخواست نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ضرر و زیان چرا
دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به صورت توافقی اقدام به زندگی مشترک یا طلاق کنید