مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار و زیان آور

بنده چهارده سال در تهران کار کرده ام که با سختی کارم موافقت شده و حدو هفت سال در کرج مشغول هستم و کارگاه جز مشاغل سخت شناخته شده که با سختی کارم موافقت نشده در حالی که عنوان شغلی من همان است م من به عنوان اپراتور چاپ در دستگاه کار میکنم ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به اداره کار محل جهت اعزام بارزس به محل کارتان شکایت کن

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید و از اداره کار ارجاع بازرس را جهت مشخص شدن موضوع لخواهید