مشاوره حقوقی رایگان - آیا مدیر می تواند محل جغرافیایی خدمت کارمند را در مدت زمان کم تر از 5 ماه 2 بار تغییر دهد؟

با سلام و احترام
بنده کارمند رسمی یکی از دانشگاههای علوم پزشکی هستم و محل خدمتم در یکی از شبکه های بهداشت و درمان می باشد و مدیر شبکه یک هفته بعد از ورودشان محل خدمت بنده را با ابلاغ داخلی از یک بخش شهرستان به بخش دیگر شهرستان تغییر دادند و بعد از گذشت 4 ماه مجدد محل خدمت بنده را از یک بخش به بخش دیگر شهرستان انتقال دادند لازم به ذکر است در مدت خدمتم هیچ گونه خلافی مرتکب نشده ام و بارها تشویق نامه هم از مدیران اسبق شبکه و معاونان بهداشتی نیز دریافت نموده ام . با تشکر از شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تغییر محل خدمت عموما بر عهده مقام اجرایی عالی دستگاه یا مدیریت است مگر انکه شرایط به گونه دیگری باشد که میتوانید درخواست دهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، از طریق همان ارگان پیگیری کنید