مشاوره حقوقی رایگان - انتقال در دستگاه اجرایی بدون رضایت فرد و مبدا و بدون وجود پرونده تخلفاتی

درود
اینجانب کارمند قرارداد معین دانشگاه علوم پزشکی پذیرفته شده در آزمون استخدامی سال 90 می‌باشم.
هم اکنون نیروی معاونت آموزش و دانشکده پیراپزشکی هستم.
آیا معاونت توسعه نیروی انسانی دانشگاه می‌تواند بدون دلیل و صرفا براساس میل و خواست شخص یا اشخاص با لغو ابلاغ قبلی اقدام به جابجایی اینجانب به معاونت دیگر و صدور ابلاغ جدید نماید.
در عین حال، نه تنها اینجانب فاقد پرونده تخلفاتی هستم، بلکه درخواستی مبنی بر تمایل به جابجایی از طرف بنده نیز ارسال نشده و دانشکده(مبدا) نیز موافق جابجایی نبوده و برای این جابجایی تحت فشار قرار دارد.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نیاز به دلیل قانونی نیست، جابجایی کارکنان امری مرسوم است، هیچ مرجع خارج از دستگاه نمیتواند مانع شود مگر وزیر بهداشت

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از ارگان مربوطه پیگیری نمایید ولی قانونااین اتفاقات و جابجایی ها در هرارگانی امری طبیعی است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

انتقال بدون رضایت فرد قابل قبول نمی باشد