مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر

با سلام. رای طلاق در تاریخ 1401/03/01 در تجدید نظر صادر شده و قبل آن درخواست فرجام خواهی ثبت شده، الان بیش از یک ماه هستش که پرونده از تجدید نظر به بدوی ارسال نشده که پرونده به دیوان بره آیا طبیعی هستش این مدت زمان؟ دقیقا الان 40 روز هستش ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بله دستگاه قضا کند هست .اطاله دادرسی عادیه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا می توانید پیگیری کنید.
بله معمولا به همینطور زمانبر است

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير .
بله زمان بر مي باشد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ممکن است زمان بر شود بعد از یک هفته دیگر حضورا مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا اینگونه موارد طبیعی است ولیکن توصیه می شود حضوری به شعبه مراجعه و پیگیری نمایید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

بله ممگن است چند ماه ب طول بینجامد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، بله ممکن است زمان بر شود بعد از یک هفته دیگر حضورا مراجعه کنید

الهام  موسوي سهزابي

سرکار خانم الهام موسوي سهزابي :

می توانید از طریق دادگاه تجدید نظر پیگیری بفرمایید

یک وکیل :

با سلام از دادگاه تجدید نظر پیگیری نمایید.