مشاوره حقوقی رایگان - پمپ آب

سلام وقتتون بخیر. ما ساکن طبقه سوم یک اپارتمان 3طبقه هستیم. تا چند وقت پیش پمپ اب بود اخیرا صاحبخانه ک ساکن طبقه دوم هست تانک بالای پشت بام گذاشته و پمپ رو از برق کشیده به علت اینکه میترسید پمپ اب بسوزد و از طرفی صدای پمپ رو مخ صاحبخانه بود حالا خیلی فشار اب کمه برای حمام ک افتضاحه تازه اب تانک زود ب زود خالی میشه و صاحبخانه میگه هروقت اب نداشتین بیاین در خونمو بزنین بگین تا خودم برم پمپ رو بزنم ب برق تانک پرشه. منم نمیتونم هردفعه برم بهش بگم راهی داره شکایت کنم؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

میتونید با توجه به ممانعت از تسهیل برخوردای از حق استیفا منافع ملک به عنوان مستاجر از موجر شکایت و فسخ قرارداد را بخواید

یک وکیل :

با سلام
با مصالحه موضوع را حل نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید
در صورت شکایت یا طرح دادخواست فسخ قرارداد اجازه موضوع زمانبر خواهد و از طرفی شکایت کیفری نیز نمی توان مطرح کرد.
به همین دلیل بهترین راه حل توافق است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت ممانعت از حق استیفا منافع ملک به عنوان مستاجر از موجر شکایت و فسخ قرارداد را بخواید البته موضوعزمانبر است بهتر است توافق کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود توصیه می‌شود کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید
لکن ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می بایست ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و بعد از آن شکایت نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شما هر دفعه نیاز داشتید به ایشان اطلاع دهید اون کسی که تو زحمت میوفته صاحب خانه است نه شما