مشاوره حقوقی رایگان - سلام. در خصوص مصوبه جدید افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی

بنده اواخر سال گدشته با قانون 20سال سابقه و42سال مشمول مشاغل سخت بازنشسته شدم البته ترک کار 23/12/1400ک سابقه کارم یا سختی 23سال و پنج ماه است حقوق بنده چهار میلیون تعیین شده ومیخوام بدانم ایا حداقل بگیرهستم وافزایش حقوق 57درصد شاملم نشده وافزایش امسالم یک میلیون وصد میخوام بپرسم چطور محاسبه شده وکسی ک سایقه 20سال دارد هم مثل حقوق من افزایش داشته

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از تامین اجتماعی بپرسید که بر سوابق شما تسلط دارد