مشاوره حقوقی رایگان - آسیب به دست

با سلام
من داخل ساختمان کار میکردم
اهن روی دستم افتاده و انگشت دستم تاندون برید و جراحی شد الان صاحب کار میگه ساختمان بیمه نداره و هزینه هارو خودش میده میخاستم بدونم چطوری میتونم باید بفهمیم که چقد خسارت و دیه باید پرداخت کنه بدون اینکه شکایت کنم میخام بفهمم چقد دیه باید بدن

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام شکایت کیفری مطرح و به پزشکی قانونی مراجعه کنید و تقاضای تعیین درصد دیه تعیین کنید بعد از تعیین درصد و پرداخت رضایت دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است