مشاوره حقوقی رایگان - تعهدات غیر مالی

باسلام. در تعهدات غیرمالی اگه زمان اجرای تعهدات در قرارداد ذکر نگردد، چجوری از طرف مقابل خسارت بگیریم یا ملزم به انجام تعهد کنیم؟ خواهشن راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زمان اجرای تعهد در قرارداد مشخص نشده باشد قرارداد باطل است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

زمان ذکر نشود به عرف مراجعه می کنند جهت خسارت تاخیر انجام تعهد امابرای الزام زمان قرارداد ملاک است