مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم کوثر به دیانا

سلام. خسته نباشید. من میخوام اسمم رو از کوثر به دیانا تغییر دهم، چون بخاطر بد تلفظ شدن در مدرسه مورد تمسخر قرار میگیرم و با خانوادم در این مورد صحبت کردم و قبول کردن که اسمم رو عوض کنم. حالا میخواستم بدونم که مشکلی نسیت چون من شنیدم اسم کوثر رو نمیشه تغییر داد، میشه کمک کنید با تشکر

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

سلام، امکان تغییر نام وجود دارد، و می‌بایست به دادگاه عمومی حقوقی دادخواست داده شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد در صورت تمایل از طریق سایت تماس بگیرید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که لایحه دفاعیه را به درستی تنظیم نمایید امکان تغییر نام وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال می توانید پیگیری کنید