مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام من 18 سالمه امکان تغییر اسم از کوثر به آوا هست؟ شرایطیش چطوره؟

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام به دفاتر پیشخوان ثبت احوال مراجعه کنید امابعید به نظر میرسد موافقت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به دفاتر پیشخوان ثبت احوال مراجعه کنید امابعید به نظر میرسد موافقت شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق تبت احوال پیگیری کنید و در صورت عدم موفقیت به دادگاه درخواست دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق تبت احوال پیگیری کنید و در صورت عدم موفقیت به دادگاه درخواست دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق ثبت احوال و سپس از طریق دادگاه پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله برای تغییر نام شما باید ابتدا به اداره ثبت درخواست تغییر نام را مطرح کنید و در صورت رد درخواست ، شما باید
دادخواست تغییر نام در دادگاه اقامه نمایید و