مشاوره حقوقی رایگان - دعوای اعسار

سلام وقت بخیر. من ضامن فردی شدم که از بانک تسهیلات دریافت کرده. حالا شخص از پرداخت اقساط تسهیلات امتناع کرده و بانک برای من اخطاریه فرستاد و مجبور به پرداخت اقساط این شخص شدم. از فرد شکایت کردم و ایشون تو دادگاه درخواست اعسار داده. درصورتی که شخص توانایی پرداخت دارد و حتی خودش نداشته باشد خانواده ایشون توانایی تامین مالی ایشون رو دارند. میخواستم بدونم چه راهی هست که بشود دادگاه را قانع کرد؟ چون شهود هم آورده برای تقاضای اعسار. چه راهی هست دادگاه رو قانع کنیم ایشون دروغ میگه و درخواست اعسارشون رد بشه ؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

معرفی مال و اموال مدعی اعسار در دادگاه

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

باید لیست اموال اش را به دادگاه بده برو پرونده را نگاه کن اگر نداده شکایت کنیم