مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
همسر(زوجه) بنده چند ماه قبل از دنیا رفت/مادرش که ازش ارث میبره مهریه اش رو میخواد که چهارصد و پنجاه عدد سکه ست/با توجه به شناختی که از مادرزنم داشتم فوراً هرچه به نامم بود انتقال دادم/اما آپارتمانی که به نام همسرم بود ‌ و من وارث نیمی ازش هستم موجوده و قطعا ایشان تقاضای توقیف اش رو خواهد کرد
با وجود این سه دانگ خانه صد متری فکر میکنید دادگاه تقاضای اعسار من رو بپذیره؟!
آیا این مستثنیات دین هست؟

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

می توانید تقاضای اعسار کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شما حتی اگر دادخواست اعسار نیز بدهید امکان توقیف سهم الارث شما وجود دارد