مشاوره حقوقی رایگان - ملاک سن حضانت

با سلام و احترام. بنده یک پسر 6 سال و نیم دارم که هم اکنون تحت حضانت مادرش قرار دارد و جدا از هم زندگی میکنیم چه زمان میتوانم برای حضانت او اقدام کنم ؟ سن حضانت فرزند پسر برای پدر هفت سال شمسی است یا قمری ؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،، هفت سال شمسی بعد از این سن قانونی حضانت فرزند تون با شماست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سن حضانت هفت سال شمسی است بعد از آن می توانید اقدام کنید در صورت داشتن صلاحیت