مشاوره حقوقی رایگان - شرايط خارج شدن از حضانت مادر

سلام بنده ٢٦سالمه ميخوام تنها زندگي كنم دختر هستم مجرد ازدواج نكردم و مادرم مرا آزار ميده ميخوام بدونم راه قانوني هست بتونم براي هميشه ازش جدا شم و مستقل زندگي كنم و ايشون نتونن هيچ جوره دخالت كنن و پدرم سال ٧٤فوت كرده ممنون

پاسخ ها :

امین مشرفی زرندی

جناب آقای امین مشرفی زرندی:

سلام
شما به عنوان یک خانم بالغ شرعی و قانونی اختیار تصمیم گیری در خصوص محل زندگی خودتون دارید و تنها در صورت ازدواج و ثبت سند نکاح نیازمند اجازه پدر و در غیاب وی جد پدری می باشید،

سعید رضا مقیمی

جناب آقای سعید رضا مقیمی:

سلام.با توجه به اینکه شما بالغ عاقل و رشید میباشید شرعا و قانونا هیچ شخصی نمیتواند در امور مالی و غیر مالی شما دخالت نماید

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

با سلام:
شما برابر قانون از سن 18سالگی از دایره حضانت خارج شده اید و به هرترتیبی که صلاح میدانید میتوانید زندگی کنید. البته احترام به مادر ونصایح وی شرعا بر شما واجب است. موفق باشید

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام.شما به سن قانونی رسیده اید و میتوانید مستقلا زندگی کنید.و از حضانت خارج شده و رشید محسوب میشوید.موفق باشید