مشاوره حقوقی رایگان - هزینه های تعمیر خانه

با سلام. وقت بخیر. ملکی ارثیه ای موجود است که سندی منگوله دار داشته و بعد از انحصار وراثت به هر وارث یک سند تک برگ تعلق گرفت که درصد سهم هر شخص از ملک معین شده است. لذا با توجه به کوچک بودن زمین و منزل واقع در آن در عمل تقسیم صورت نگرفت و ملک بصورت مشاع و مساوی بین افراد استفاده میگردد. منزل مذکور کلنگی میباشد و در حال حاضر نیازمند به تعمیر است. سوال این است که هزینه تعمیر چگونه بین افراد تقسیم میگردد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر کس به میزان سهمی که دارد باید در تعمیر ساختمان مشارکت داشته باشد.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

به نسبت سهمی که می برید