مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

با سلام و خسته نباشید..منزل پدری را که فوت شدن قصد فروش داریم اما چون مشتری که برای خرید میاد بخاطر بعضی ایرادات منصرف میشن. الان برادرها قصد تعمیر دارن ما سه برادر و دو خواهر هستیم. برادرهام میگن هزینه تعمیر باید تقسیم بر 5 بشه و من و خواهرم چون پولی نداریم بابت سهممون بدیم قراره برادرها بدن اما میگن بعد فروش اگر گرونتر فروختیم سهم ما بیشتره. الان سوالم اینه آیا چون سهم پسر دو برابر دختره برای هزینه تعمیر هم باید دو برابر ما بدن یا ما باید مساوی با برادرها بدیم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
تسویه حساب را از سهم تان کسر نمایند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای هزینه تعمیرات هم پسر دو برابر دختر باید خرج کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلامِ
انچه به عدالت نزدیک است هر کسی به میزان سهمش باید هزینه نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامِ انچه به عدالت نزدیک است هر کسی به میزان سهمش باید هزینه نماید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دو برابر پسر یک برابر خواهران اجباری هم به تعمیر نیست مگر ..

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

با توجه به اینکه سهم پسر دو برابر دختر می باشد لذا اصولا هر کس به میزان سهمش هزینه را متقبل شود عادلانه تر است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله سهم دخترها از هزینه ، نصف سهم پسرها خواهد بود و دخترها هم الزام به قبول تعمیرات ندارند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام هرکسی به میزان سهمش هزینه نمایدعادلانتر می باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام هر شخصی به میزان سهم خود هزینه نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در هزینه تعمیرات هم پسران دو برابر دختران بپردازند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ماترک شامل دیون و اموال میشود پس بله در مورد هزینه هم پسر دو برابر دختر