مشاوره حقوقی رایگان - انتقال به کلان شهر

سلام بنده خانم و کارمند رسمی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه با 18 سال سابقه هستم همسرم به مدت 14 سال در تهران زندگی میکند و با شغل آزاد آیا درخواست انتقالی بدهم موافقت میشود یا فقط کارمند دولتی ؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست خود را پیگیری کنید
در صورتی که موافقت نشد چاره ای جز اینکه از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید موافقت ارگان مبدا و مقصد را اخذ نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت با ارائه مدارک درخواست کنید اگر قبول نکردند از طریق دیوان اقدام شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، امکان ابطال ممنوعیت انتقال به تهران و کلان شهرها در هیئت عمومی دیوان عدالت اداری مطرح شده است در این خصوص به تازگی دادنامه شماره 1376 مورخ 1400/12/09 در هیئت تخصصی استخدامی دیوان عدالت اداری به شرح زیر صادر شده است؛ با توجه به اینکه در این دادنامه صرفاْ حکم به عدم ابطال ماده (1) این آیین‌نامه داده است و در خصوص ماده (9) مبنی بر ممنوعیت انتقال به تهران و کلان‌شهرها ساکت است، احتمالاً حسب وظایف هیئت تخصصی، نظر آن هیئت بر قابل ابطال بودن این حکم بوده و برای بررسی و اعلام نظر در خصوص ابطال یا عدم ابطال به هیئت عمومی دیوان عدالت اداری ارجاع شده است. لذا پیشنهاد میگردد از طریق دیوان عدالت اداری دادخواستی فنی ارجاع و پیگیری نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید ب عالی ترین مقام اجرایی اداره متبوع خود درخواست دهید تا بررسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا انتقالی به شهرهای بزرگ مثل تهران پذیرفتنی نیست ولیکن می توانید درخواست انتقالی را بدهید به تبعیت از شغل همسرتان

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید پروانه کسب و کار همسر خود را ارایه کنید در صورتی که موافقت نشد از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای انتقالی باید واحد مبدا و معاد مقصد موافقت نماید