مشاوره حقوقی رایگان - تحریر ترکه

سلام خسته نباشید. ببخشید من خونه ای ک الان ساکنم از پدرم بصورت مبایعه‌ نامه خریدم و بعد مدتی فوت کردن پدرم الان بقیه وراث برام درخواست تحریر ترکه بصورت ابلاغیه فرستادن خواستم بدونم برا خونه ام ک هنوز سندش به اسم پدرمه مشکلی پیش نمیاد و در جلسه چه باید بکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد دارید می توانید علیه وراث دا‌دخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

اگر مبایعه نامه دارید مشکلی نیست