مشاوره حقوقی رایگان - زیان عدم اجرای تعهد

سلام بنده واحدی بقیمت دومیلیارد و دویست میلیون تومان خریدم که در مرحله اول یک میلیارد نقدا و با تحویل خانه پرداخت نمودم و بقیه مبلغ بعنوان تنظیم سند در دفترخانه در تاریخ1401/04/02 باید پرداخت مینمودم
ولی فروشنده در ان تاریخ در ترکیه بود و سه روز بعد سند بنامم زد
من که عدم حضور او را نگرفته ام و از موجودی ان روز خود پرینت گرفته می توانم برای هر روز تاخیر از فروشنده که روزانه 200میلیون تومان هست شکایت کنم و آیا چیزی بدستم می رسد؟ با تشکر

پاسخ ها :

خسارت تاخیر در انجام تعهد خسارت عدم انجام تعهد