مشاوره حقوقی رایگان - پرونده راهنمایی و رانندگی

سلام و درود. من مادرم 23 تیر 1400 کلاس رانندگی ثبت نام کردن و کلاس های آیین نامه هم شرکت کردن. برای کلاس های عملی گفتن تماس میگیرن اما به مدت 3 ماه تماسی گرفته نشد و در اواسط ابان مادرم تماس گرفتن و دوباره گفتن باهاتون تماس میگیریم و پروندتون در اولویت هستش. اما باز هم تماس نگرفتن و به مدت یک ماه و نیم ما اومدیم تهران و دوباره برگشتیم به شهرمون البته لازم هست که بگم در این مدت پدرم مراجعه کردن به اموزشگاه. الان مدیریت تماس گرفتن و میگن اگر تا 23 تیر نریم و مادرم کلاس هاش رو به اتمام نرسونه پرونده باطل هستش و باید کامل هزینه کلاس هارو هم بده.
الان سوال من این هستش که اون اموزشگاه تا 3 الی 4 ماا تماس نگرفتن ایا اونا مقصر نیستن؟
و اینکه پرونده راهنمایی و رانندگی بعد از گذشت چند سال باطل میشه؟

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام بستگی به قرداد و توافقتان دارد