مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پرونده رانندگی

با عرض سلام و خسته نباشید.
من خرداد 98 برای رانندگی ثبت نام کردم و تمام کلاس های آموزشی عملی و تئوری گذروندم وقتی زمان امتحان رسید مجبور شدم بخاطر شرایط سختی انتقالی بگیرم و پرونده به یه شهر دیگه بردم اما اونجا دوبار امتحان آیین نامه دادم اما قبول نشدم به شهر خودم برگشتم؛ اما دیگه قبول نکردن پروندم جا به جا کنن گفتن فقط دوبار حق انتقالش دارم و باطل میشه مجبور شدم منتظر بمونم واقعا امکان رفتن به اون شهر برام خیلی سخته اما الان بخاطر شرایط فعلی کرونا راه ها هم بسته شده میتونم باز درخواست انتقال بدم بنظرتون بخاطر شرایط کرونا اجازه بازگشت پرونده ام میدن؟
خیلی ممنون میشم اگر در این باره اطلاعاتی دارین من رو راهنمایی کنید. با تشکر از شما

پاسخ ها :

انتقال پرونده رانندگی به شهر دیگر پرونده رانندگی گواهینامه رانندگی گواهینامه