مشاوره حقوقی رایگان - ایفای تعهدات مورث

پدر من که دارای همسر دومی بوده ضمن طلاق ایشان در سال 1369 در طلاقنامه متعهد شده که ظرف دو سال در صورت نگهداری ایشان از 4 نفر از فرزندانشان نسبت به انتقال ملکی به اولاد مشترکشان اقدام نماید. این انتقال در طول حیات متوفی صورت نگرفته و توسط خود متوفی ملک موصوف به فروش رفته است. پس از فوت ایشان بسال 1395 اینک در سال جاری وراث مورد بحث از دیگر وراث ضمن ارائه دادخواست تقاضای ادای دین نموده اند. حال سوال اینست خواهان مورد بحث که در سال 1371 و پس از منقضی شدن مدت تعهد و در طول 27 سال حیات متعهد هیچ شکایتی علیه ایشان ننموده اند آیا محق هستند این طلب را هم اکنون از دیگر ترکه باقی مانده از مرحوم از دیگر وراث بکنند.
البته عدم ایفای این تعهد توسط پدر به دلیل توافق با ایشان با فروش ملک و پرداخت وجه به هریک از ایشان جهت رفع مشکلات ایشان بوده که متاسفانه به دلیل رابطه پدر فرزندی هیچ گونه مدارکی در اختیار ما نیست. لطفا راهنمایی بفرمایید.