مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام.. من راننده موتور سیکلت با پیکان سواری تصادف کردم پام شکسته، براساس نظر کارشناس و کروکی راننده پیکان مقصر است، کپی مدارک و بیمه رو داده و تشکیل پرونده تو بیمه دادیم..بعد از دفتر قضایی هم شکایت کردم.. ولی هنوز دادگاه نرفتیم الانم دوماه خبری نیست.. فقط برگه قضایی رو پرونده تو پاسگاه محل... آیا دادگاه رو حتما باید بریم؟ پیگیرش باشم؟ باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر پات شکسته باید معرفیت می کردند به پزشکی قانونی ، بعد دادسرا بعد دادگاه بعد بیمه

یک وکیل

از طریق ثبت ثنا ابلاغ میشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید پزشکی قانونی می‌رفتید و بر اساس نامه پزشک قانونی شکایت میکردید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله برای گرفتن دیه باید حکم دادگاه داشته باشید.
شما از طریق دادسرا پرونده را پیگیری کنید تا تحقیقات تکمیل بشه و با صدور قرار به دادگاه ارسال بشه و بعد از صدور رأی دادگاه می توانید پرونده به اجرای احکام ارسال می شود و با نامه اجرای احکام می توانید به شرکت بیمه مربوطه مراجعه کنید و دیه به حساب دادگستری واریز می شود و دادگاه نیز به حساب شما واریز می کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پرونده دادسرا را پیگیری و نامه پزشکی قانونی اخذ کنید