مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت طلبکار در محل سکونت

با سلام.مدتی قبل بنده با کاسبی اختلاف حساب داشتم.و ایشان مدعی اند که من بدهکارم.بعد یکسال ایشان به همراه فرد خلافکار دیگری بدون حضور من به منزل بنده مراجعه و در مواجهه با همسرم شروع به تهدید و فحاشی نموده اند.ودر مقابل چشم همسایگان توهین و فحاشی کردند. من با اینکه بدهی مذکور را قبول دارم اما هیچ سند و مدرکی موجود نیست.و شکایتی هم صورت نگرفته.حالا بنده چکار میتونم بکنم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بابت تهدید و توهین می توانید شکایت نمایید ولی بهتر است دین خود را ادا کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید تحت عنوان تهدید و توهین شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید تحت عنوان تهدید و توهین شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با عنوان توهین و فحاشی و مزاحمت شکایت کنید.
بهتر است دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید و بدهی خود را پرداخت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب می توانیم بابت توهین و تهدید شکایت نماید وکیلی می توانید داشته باشید