مشاوره حقوقی رایگان - کاربری زمین ما به ازای طرح خروج دام از جنگل

با سلام و احترام
یک قطعه زمین در استان مازندران (حدود یک هکتار) ما به ازای طرح خروج دام از جنگل به پدر بنده که دامدار دارای پروانه و تایید صلاحیت شده بودند واگذار گردید، طی قرارداد ثبتی فی مابین و بند 5 این قرارداد "اجازه فعالیت دامداری و یا شغل دیگر" در قرارداد بین پدر بنده و اداره منابع طبیعی ذکر شده است، زمین موصوف داخل بافت روستا بوده و از اراضی ملی واقع در محدوده روستا واگذار گردیده است، با توجه به بند ت ماده 1 آیین نامه اجرایی قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها سال 85 در تعریف " اراضی زراعی و باغها" به زمینهایی اطلاق میشود که "سابقه بهره برداری داشته باشد". زمین موصوف از طرف بنیاد مسکن در طرح هادی قبلی دارای "کاربری باغ" و سپس در طرح هادی جدید با "کاربری زراعی" در نقشه ها لحاظ شده است، حال آنکه این زمین جنگل بوده و بعد از پاک تراشی توسط اداره منابع طبیعی به پدر بنده واگذار شده و از جانب پدر نیز تا کنون هیچگونه فعالیت باغی یا زراعی در آن انجام نشده و همانگونه که بعد از پاکتراشی جنگل توسط اداره منابع طبیعی تحویل شده بود باقی مانده است.
حال سوال این است که کاربری این زمین مطابق با قانون و قرارداد واگذاری تنظیم شده چیست؟ و آیا کاربری تعیین شده بدون توافق با پدر اینجانب توسط بنیاد مسکن با توجه به اینکه زمین داخل بافت روستا نیز هست و بند 5 قرارداد بین پدر بنده و اداره منابع طبیعی و بند ت ماده 1 آیین نامه اجرای کاربری اراضی، قابلیت طرح در دیوان عدالت اداری را دارد یا خیر؟
با سپاس از پاسخ راهگشای شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پاسخ به سوال شما نیاز به بررسی و گفتگو متقابل دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما این همه توضیح دادید ونگفتید مشکل شما چیه؟ خوب زمین داده بسازید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این زمین جز زمینهایی بوده که طبق ماده 64قانون حفاظت و بهره برداری به روستاییان داده شده و پدر شما می‌توانسته جهت تغییر کاربری مجوز از اداره منابع طبیعی بگیرد و اصولاً طبق تبصره ماده 55پدر شما مالک است و میتوانید علیه. بنیاد مسکن در دیوان عدالت اداری شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به امور اراضی و جهادکشاورزی مراجعه کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ بطرفیت بنیاد مسکن در دیوان عدالت اداری شکایت کنید