مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شماره موبایل برای پیامک خلافی ماشین

مالک خودرو خودم هستم شماره قبلیم فروش رفته میخواستم تغییر بدم شمارمو توی سیستم تخلفات رانندگی که مطلع بشم از پیام تخلفاتم. ممنونم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق پلیس 10 اقدام نمایید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
از طریق پلیس +10 اقدام نمایید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق پلیس بعلاوه ده پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به پلیس بعلاوه ده مراجعه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ شما میتوانید شماره تلفن همراه خود را با مراجعه به یکی از دفاتر پلیس+10 نسبت به ثبت شماره تلفن در سامانه اقدام کنند ، اگر شماره شما در سامانه راهور ثبت نیست و پیامک خلافی خودرو مانند جریمه سرعت غیرمجاز و … برای شما ارسال نمی شود، می توانید کد vin خودرو را که در کارت ماشین درج شده است به سامانه پیامکی پلیس راهور ارسال کنید و خلافی بگیرید.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

می توانیداز طریق پلیس ده پیگیری نمایید