مشاوره حقوقی رایگان - معافیت خدمت

سلام
بنده 19 سال سن دارم و پاهام مشکل دارن پرانتزی هستن و از زانو کمی کج هستن پدرمم زخم معده شدید دارن تک پسرم هستم میخواستم ببینم با این شرایط معاف میشم ممنونم از شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه پدرت بیش از 60 سال سن دارند و پسر دیگری ندارد و احتیاج به مراقبت دارد کفیل ایشان می شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام معافیت پزشکی و کفالت دو بحث جدا از یکدیگر است در صورت داشتن مدارک هرکدام می توانید اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگه پدرت بیش از 60 سال سن دارند و پسر دیگری ندارد و احتیاج به مراقبت دارد کفیل ایشان می شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه تک فرزند هستید و پدر بالای 60 سال جهت کفالت قابل اقدام است
جهت معافیت پزشکی نظر کمیسیون ملاک می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این دو مورد ارتباطی به هم ندارند شما یا باید به خاطر بیماری پدرتان درخواست بدهید یا به جهت پای خودتان که در مورد اول به نظر به خاطر زخم معده به راحتی با معافیت شما موافقت نمی شود و شرایطی دیگری نیز مطرح است که شما اعلام نکرده اید.
بهتر است به خاطر پای پرانتزی خود اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر کمیسیون پزشکی بیماری شما را تایید نماید و تک فرزند باشید امکان پذیر است

مهدي  داودي

مهدي داودي :

نظر کمیسیون پزشکی ملاک است

یک وکیل

بستگی به نظر کمیسیون نظام پزشکی داره

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به نظر کمسیون پزشکی دارد احتمالا معاف از رزم شوید

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
باید توسط پزشک معتمد سازمان معاینه شوید و ایشان نظر بدهند.

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود. در این موارد بدوا می بایست نظر کمیسیون پزشکی اخذ گردد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، معافیت مشمولان خدمت نظام وظیفه قوانین خاص خود را دارد از جمله معافیت پزشکی که باتوجه به وضعیت جسمانی شما می‌توانید از معافیت پزشکی استفاده و مراحل انجام آن را درخواست نمایید در ضمن وضعیت پدرتان را در قالب معافیت دیگر بایستی درخواست نمایید و این دو مورد شما مجزا از یکدیگر هستند.

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.باید کمیسیون پزشکی موارد شما را بررسی و تایید کنند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام معافیت پزشکی و کفالت دو بحث جدا از یکدیگر است اگر تک فرزند هستید وپدر شمابالای 60سال هستند می توانید بابت کفالت اقدام کنید